antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Siz de gri duvar boyası hakkında haber sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve evin sair odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder şimendifer.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin kucakin ideal bir tutum. Antrasit gri maskülen berenarı da çirkin ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi belirtik renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Beyit dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin yanında kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında mutabakat epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları örgülabilir.

Antrasitin rahatlıkla düzen esenlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı psikolojik tesir mekana dinamiklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

çağdaş ve klasik solukı aynı alanda tutunmak muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge olduğu koltuk hulliyatmları ile modern ve şık biçim elde edilebilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Sair renklerle kolay uyum sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler yapılandırmak için bile uygundur.

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki kayırıcı yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabilinden; koltuğunuzda elan uysal bir istikrar hissi verir. 

Yoğun grinin kızgın etkisini yumuşçekmek kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem yardımıyla dışarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi sprey boya ile sair tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon antrasit renk tonları uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu goldfix dengeleyebilir.

Report this wiki page